Myymäläkalusteet ja -konseptit

Suunnittelemme ja toteutamme liikeketjujen, optikko- ja kultasepänliikkeiden sekä apteekkien myymäläkonsepteja. Tavoitteena on luoda ketjun business-konseptia vahvistava sekä ketjua profiloiva myymälämiljöö. Hyvä ja toimiva konsepti rakentuu tavoitellun asiakaskohderyhmän arvomaailmasta sekä yrityksenne tavoitteista ja toiminnallisista funktioista.

Kalustaminen ja tuotteiden esittely houkuttelevaksi

Toimintamme lähtökohtana on luoda myymäläsi sisustus ja esillepano niin, että se houkuttelee sinun asiakkaitasi. Otamme suunnittelussa tarkasti huomioon kohderyhmäsi ja omat toiveesi. Tavoitteena tyytyväinen asiakas ja asiakkaan asiakas.

Erikoisprojektit

Meiltä hoituu myös vaikeiden, monimutkaisten ja laajojen kohteiden toteuttaminen yhteistyössä tilaajan ja suunnittelijan kanssa. Käytännöllisyys ja houkuttelevuus ovat avainasemissa myymäläkonsepteja tai apteekin kalustusta suunniteltaessa. Houkuttelevuutta saadaan aikaiseksi kattavalla display-kalusteiden valikoimallamme. Kalusteet asennetaan ja sijoitetaan aina loppukäyttäjää ajatellen.

Pyydä jo tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä rohkeasti vaan tarjous. Toimitus ja asennukset onnistuvat meiltä myös asiantuntemuksella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluan että tietoni poistetaan markkinointirekisteristänne
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jewall Oy
Teollisuustie 1
60100 Seinäjoki

Y-tunnus: 21135852
Puh: 010 229 1200

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jewall Oy :n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.