Myymäläkalusteet ja -konseptit

Suunnittelemme ja toteutamme liikeketjujen, optikko- ja kultasepänliikkeiden sekä apteekkien myymäläkonsepteja. Tavoitteena on luoda ketjun business-konseptia vahvistava sekä ketjua profiloiva myymälämiljöö. Hyvä ja toimiva konsepti rakentuu tavoitellun asiakaskohderyhmän arvomaailmasta sekä yrityksenne tavoitteista ja toiminnallisista funktioista.

Kalustaminen ja tuotteiden esittely houkuttelevaksi

Toimintamme lähtökohtana on luoda myymäläsi sisustus ja esillepano niin, että se houkuttelee sinun asiakkaitasi. Otamme suunnittelussa tarkasti huomioon kohderyhmäsi ja omat toiveesi. Tavoitteena tyytyväinen asiakas ja asiakkaan asiakas.

Erikoisprojektit

Meiltä hoituu myös vaikeiden, monimutkaisten ja laajojen kohteiden toteuttaminen yhteistyössä tilaajan ja suunnittelijan kanssa. Käytännöllisyys ja houkuttelevuus ovat avainasemissa myymäläkonsepteja tai apteekin kalustusta suunniteltaessa. Houkuttelevuutta saadaan aikaiseksi kattavalla display-kalusteiden valikoimallamme. Kalusteet asennetaan ja sijoitetaan aina loppukäyttäjää ajatellen.

Pyydä jo tarjous!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme tai pyydä rohkeasti vaan tarjous. Toimitus ja asennukset onnistuvat meiltä myös asiantuntemuksella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

 Haluan että tietoni poistetaan markkinointirekisteristänne