Erikoisprojektit liiketilan tai myymälän kalustamisen suhteen

Jewall Oy:n pitkä kokemus, sekä hyvä projektinhoito- ja tuotanto-osaaminen, mahdollistavat vaikeidenkin kohteiden toteuttamisen yhteistyössä tilaajan ja suunnittelijan kanssa. Projektin monimutkaisuus tai laajuus ei ole meille ongelma. Autamme mielellämme sinua kimuranteissakin tapauksissa.

Käytännöllisyys ja houkuttelevuus

Käytännöllisyys ja houkuttelevuus ovat avainasemissa myymäläkonsepteja tai apteekin kalustusta suunnitellessa. Houkuttelevuutta saadaan aikaiseksi kattavalla display-kalusteiden valikoimallamme. Kalusteet asennetaan ja sijoitetaan aina loppukäyttäjää ajatellen.

Kysy luotettava tekijä projektillesi!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous erikoisprojektillesi. Meiltä onnistuvat kaikenlaiset toteutukset, avaimet käteen -periaatteella.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluan että tietoni poistetaan markkinointirekisteristänne
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jewall Oy
Teollisuustie 1
60100 Seinäjoki

Y-tunnus: 21135852
Puh: 010 229 1200

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jewall Oy :n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.