Apteekkikalusteet alan asiantuntijalta

Rakennamme mieleisesi konseptin apteekkisi myymälätilaan sekä palvelutiskeille. Kalusteet ja ratkaisut tehdään niin, että ne palvelevat parhaiten juuri sinun apteekkiasi. Meiltä saat kokonaisvaltaiset sisustusratkaisut ja konseptit sekä myös yksittäiset display-tuotteet.

Kalustamme apteekin toiveesi mukaan

Kuuntelemme asiakkaan toiveita ja rakennamme valmiin apteekki- tai myymäläkonseptin niiden mukaan. Omaa asiantuntemusta käyttäen. Käytössämme on kattava valikoima myymälöihin ja apteekkeihin soveltuvia kalusteita.

Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä ja pyydä rohkeasti tarjous tai kysy lisää palvelustamme. Toimitamme tuotteet ja suunnitelmat aina sovitusti ajallaan. Asennuspalvelut kuuluvat tarjontaamme.

HYLLYTYSSUUNNITTELU

Kauttamme saat myös hyllytyssuunnitelmat yhteistyökumppaninamme toimivan proviisorin toteuttamina. Hyllytyssuunnittelulla on suuri vaikutus apteekin myyntiin, houkuttelevuuteen ja toimivuuteen. Tällä lisäpalvelulla varmistetaan, että apteekkiisi tehdyt investoinnit alkavat maksaa itseään takaisin mahdollisimman tehokkaasti. Kysy rohkeasti lisää!

UUTUUS!

Pisara


Laadukkaat ja tukevat akryyliset pisarasuojat apteekkien palvelupisteisiin

-leveys 67 cm, kaksi eri korkeutta 60 cm (PISARA 60) ja 75 cm (PISARA 75). Palveluaukko 40x15 cm (LxK)

-helppo käyttöönotto, ei vaadi kiinnitystä rakenteisiin


-parantaa suojautumista pisaroina leviäviä taudinaiheuttajia vastaan

-erikoiskoot tilauksen mukaan


PISARA 60    95 €/kpl, alv 0%

PISARA 75    110 €/kpl, alv 0%


Tilaukset mieluiten sähköpostilla, info@jewall.fi. Pyydämme liittämään viestiin määrien lisäksi myös toimitus- ja laskutusosoitteen.  Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluan että tietoni poistetaan markkinointirekisteristänne
Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Jewall Oy
Teollisuustie 1
60100 Seinäjoki

Y-tunnus: 21135852
Puh: 010 229 1200

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Jewall Oy :n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.